Contact

Uw degelijke en betaalbare vrachtwagen voor divers gebruik

Uw tweedehands vrachtwagen volgens de wettelijke normen

Zoekt u een solide vrachtwagen voor uw onderneming of eigen gebruik? Verwacht u kwaliteit en veiligheid tegen een gunstig tarief? Ga dan in zee met dit bedrijf uit Sint-Katelijne-Waver voor uw tweedehands vrachtwagen.

Verkoop van allerlei merken

De firma staat in voor de verkoop van allerlei merken en types op de markt. Dankzij de jarenlange ervaring van de zaakvoerder, worden steeds kwalitatieve en veilige vrachtwagens geselecteerd. Na de nodige keuringen, bent u zeker van voertuigen in uitstekende staat waar u nog lang van kan genieten. Met ons ruim aanbod kiest u zelf de tweedehands vrachtwagen binnen uw prijsklasse.

U kan naar de garage komen wanneer u maar wenst. De zaakvoerder is 7 dagen op 7 bereikbaar en hanteert flexibele werkuren.

Aankoop na keuring

Ook als u zelf uw vrachtwagen wil verkopen, zit u goed bij dit bedrijf. De zaakvoerder komt uw wagen in een straal van 50 km rond Sint-Katelijne-Waver keuren. Daarna wordt een billijke prijs afgesproken. Er is steeds ruimte voor overleg. Bovendien rekent u op een snelle service voor alle mogelijke vrachtwagens.

Interesse? Bekijk dan enkele recente vrachtwagens in het aanbod of contacteer de firma vrijblijvend voor bijkomende informatie.