Contact

Uw handige bestelwagen is al onderweg

Hier vindt u snel uw tweedehands bestelwagen op maat

Heeft uw bedrijf een degelijke bestelwagen nodig? Wilt u uw eigen bedrijfswagen op een snelle en correcte manier verkopen? Kies dan voor deze gespecialiseerde zaak die zich focust op de aan- en verkoop van uw tweedehands bestelwagen.

Uitgebreid aanbod dankzij ruime voorraad

De garage in Sint-Katelijne-Waver beschikt over een ruime voorraad die constant wordt geüpdatet. De zaakvoerder gaat op zoek naar handige en innovatieve bestelwagens voor divers gebruik. Hij staat in voor keuringen en tests voor de verkoop kan doorgaan. Bovendien rekent u steeds op aantrekkelijke prijzen.

U kan steeds vrijblijvend een afspraak maken om de bestelwagen van uw keuze te bekijken. Het bedrijf is continu bereikbaar en past zich graag aan uw agenda aan.

Vlotte verkoop in regio Mechelen

Als u uw tweedehands bestelwagen rondom Sint-Katelijne-Waver wil verkopen, komt de zaakvoerder zo snel mogelijk naar u toe. Hij zorgt voor een grondige keuring en bespreekt met u de mogelijkheden. Vervolgens wordt een prijs afgesproken en kan er zo snel mogelijk tot de verkoop worden overgegaan. Zo verliest u geen kostbare tijd en krijgt u nog waar voor uw geld.

Interesse? Contacteer ons voor uw afspraak!