Contact

Uw diverse machinerie aan machtige prijzen

Graafmachine en andere degelijke werktuigen te koop

Zoekt u nog een graafmachine te koop nabij Sint-Katelijne-Waver voor uw bedrijf? Of wilt u zelf enkele machines verkopen? Doe dan een beroep op de machinerie service van De Cock Trucks.

Professioneel advies bij verkoop

U kan hier terecht voor de verkoop van allerlei tweedehands machines zoals kraanmachines, bandenrupsen, bobcats, bulldozers, noem maar op. Het aanbod wordt zorgvuldig geselecteerd door de dynamische zaakvoerder. Bovendien gaat hij continu op zoek naar nieuw materiaal, zodat u steeds vindt wat u zoekt.

Als u niet goed weet welke machine het best bij uw toepassing past, rekent u op vrijblijvend professioneel advies. De gespecialiseerde zaakvoerder biedt bijkomende uitleg over alle machines.

Voordelige aankoop op locatie

Wilt uw bedrijf een graafmachine of andere werktuigen te koop stellen? Dan zorgt deze zaak op uw locatie rond Mechelen voor een keuring van de werktuigen. In samenspraak met u wordt een correcte prijs aangeboden.

Om u een klantgerichte service te verzekeren, kan u de zaakvoerder continu bereiken. Hij neemt zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak, zodat de verkoop vlot kan gebeuren. U rekent steeds op een correcte en veilige manier van werken.

Interesse? Contacteer ons dan vandaag nog!